vseofantasy

Wednesday, June 13, 2007

Šéf směny se nervózně nakláněl nad terminálem a překotně kontroloval rozsah poškození androidových funkcí. Mezitím se v pravém spodním rohu obrazovky objevilo jméno autora úspěšného destrukčního programu.
Sarga se konečně osmělil. " Takže ??"
Technik se zvedl od monitoru a s ulehčením se usmál.
" Můžeme si ho jít sebrat, generále. Leží na převisu skalní stěny a jestli ho oživíme do třiceti minut, bude opět plně funkční, ale tentokrát pro nás."
Generál si oddychl, potřepal nejrychlejšímu šťastlivci rukou a už vydával instrukce k vyslání záchranného týmu.
Nadšený úspěšný technik spokojeně odcházel z místnosti, pronásledovaný nenávistnými pohledy svých kolegů, přičemž ani on, ani nikdo z ostatních přítomných, s výjimkou Sargy, netušil, že se právě vydává na dalekou cestu do naprosté izolace a že bude nejšťastnějším člověkem ze všech lidí, až se mu po půl roce zase poštěstí přijít zpět do práce mezi normální lidi s jejich normálními problémy. Luxusní dovolená nakomandovaná tajnou službou má tu nevýhodu, že vás luxusní androidi obsluhují a uspokojují ve všech směrech, jsou ochotní, nápadití, sympatičtí a přátelští, vaše partnerka je krásná a svůdná, ale když si s někým chcete normálně popovídat, je to jako kdybyste narazili na zeď. Zdvořilé odmítnutí, nechápavá gesta nebo změna témat jsou spolehlivé metody, které vás odradí, pokoušet se napříště zapřádat hovory nežádoucím směrem. Směrem, kterým byste mohli časem vyzradit třeba i něco velmi nevhodného. Jen se hezky uvolněte a poddejte se příjemné iluzi, že máte všechno, co můžete mít. Ostatní si to o vás určitě myslí taky, tak tomu věřte.